Et presentem alguns dels nostres experts

Un equip amb un objectiu comú: gestionar d'una forma independent, eficient i consistent, buscant sempre bones oportunitats d'inversió per maximitzar el valor. 

Jaume Puig
Jaume Puig. Director General de GVC Gaesco Gestió.

És llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona. Llicenciat en Ciències Actuarials per la Universitat de Barcelona. Analista Financer Europeu (Certified European Financial Analyst). ICMB Fixed Income Portfolio Management. EFPA. Va començar la seva carrera professional en 1989 en Fibanc. Posteriorment, va treballar en Banc Vitalici, va ser Director Financer d'un grup empresarial i, en 1995, es va incorporar a Gaesco. Va ser successivament analista, cap d'anàlisi, gestor, Director d'inversions i Director general de Gaesco Gestió, S.G.I.I.C., càrrecs aquests últims que ocupa des de l'any 2000. Actualment és el Director General de GVC Gaesco Gestió, S.G.I.I.C., el director d'Inversions de la gestora, i gestiona directament diversos Fons d'Inversió i SICAVs, tant de Renda Variable com de Retorn Absolut. Va crear l'any 2000 i dirigeix des de llavors el Departament d'I+D de Gestió d'Inversions de Retorn Absolut. Acumula 16 premis per la gestió d'inversions, 10 dels quals a fons gestionats personalment, 5 a l'entitat gestora com a director d'inversions de la mateixa i un més, a títol individual, com el millor gestor de renda variable de la dècada 2000-2010. Membre de la Junta de Inverco Catalunya. Ha col·laborat amb diverses entitats: IESE, ESADE, Barcelona GSE, IEF, UdL, Col·legi Economistes, Col·legi Actuaris, … És membre de diferents col·legis professionals com el Col·legi d’Economistes de Catalunya, el Col·legi de Actuaris de Catalunya i l'Institut d'Analistes Financers. Col·labora periòdicament amb diferents mitjans de comunicació, entre els quals destaca una columna mensual en La Vanguardia des de fa una dècada.

 

 

Xavier Cebrián
Xavier Cebrián. Gestor de GVC Gaesco Gestió.

És llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat Rovira i Virgili (Reus) i Llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses (BA BUSINESS) per la University of Paisley (Glasgow). Ha cursat un màster especialitzat en "Mercats Financers i Gestió d'Actius" a l'Institut d'Estudis Borsaris (IEB), Madrid. Es va incorporar com a analista de Renda Variable en el Servei d'Estudis de Gaesco l'any 2005. Des del 2008 fins a l'actualitat, és gestor de Fons d'Inversió i SICAV en el Departament de Gestió de GVC Gaesco.

Josep Monsó
Josep Monsó. Gestor de GVC Gaesco Gestió.

Diplomat en Estudis Avançats (DEA) per la Universitat de Barcelona (Màster Science Equivalent), després de superar el primer cicle de Doctorat en Economia Aplicada al Departament d'Estadística, Econometria i Economia Espanyola de la Universitat de Barcelona, especialitat en Tècniques i Anàlisi en Economia Aplicada. És Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Barcelona, on posteriorment cursa un Postgrau en Valoració Comptable i Econòmica d'Empreses. Durant tres anys va formar part del grup de recerca d'anàlisi quantitativa regional (AQR) de la Universitat de Barcelona i actualment és membre de l'equip de gestió de GVC Gaesco.

 

Anna Batlle
Anna Batlle. Gestor de GVC Gaesco Gestió.

És llicenciada en Ciències Físiques per la Universitat de Barcelona. Posteriorment va cursar un Màster de Mercats Financers a la Universitat Pompeu Fabra. Ostenta els títols d'Assessorament Financer € uropean Financial Advisor (€ FA) i l'International Certificate in Financial Advice (ICFA). El 2005 es va incorporar al Servei d'Estudis de Gaesco i en 2008 va passar a formar part de l'equip de GVC Gaesco Gestió.

María Morales Calvo
María Morales Calvo. Responsable de Gestió de Renda Fixa.

Llicenciada en Ciències Econòmiques per la Universitat ETEA de Còrdova. Llicenciada B.A. Honors Degree in Business, Languages and IT, per la University of Wolverhampton (Regne Unit). Posseeix el títol d'European Financial Advisor per l'European Financial Planner Association. Va començar la seva carrera professional al 1998 com a gestora de Renda Variable en Mercat de Capitals de Cajasur per continuar la seva trajectòria, el 2006, a la gestora de Banco Madrid com a responsable de Renda Fixa per als Fons d'Inversió i SICAV. Desprès de nou anys d'experiència en Banc Madrid, es va incorporar a l'entitat Merchbanc com a Directora de Gestió de Renda Fixa. Des del 2017 s'incorpora a GVC Gaesco Gestió com a Responsable de Renda Fixa per fer-se càrrec de la gamma de Fons de Renda Fixa i implementar un model de gestió activa i flexible en aquest tipus d'actiu.

18 anys d'experiència en el sector.

Alberto Iglesias.
Alberto Iglesias. Gestor de GVC Gaesco Gestió

És Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials. Ha cursat Màster en derivats en el Options and Futures Institute i te el títol d'Especialista en Banca i Finances per l'Institut d'Estudis Borsaris (I.E.B). És aspirant al CIIA (Certified Internatinal Investment Analyst) per la ruta EQC. Va començar la seva carrera professional a Banesto Banca Privada Gestió SGIIC el 2001, on va estar 13 anys, ocupant el lloc de gestor d'institucions d'Invesión col·lectiva, sent estrateg de la gestora i responsable de la cartera model Americana. Atresora més de 15 anys d'experiència en gestió. També va contribuir a l'àrea de control per modelitzar la valoració alternativa d'actius de renda fixa. El 2014, es va incorporar a l'equip GVC Gaesco per gestionar Fons d'Inversió i Sicav.

Jaume Rey
Jaume Rey. Analista Fonamental de GVC Gaesco Gestió.

És llicenciat en economia per la Universitat de Barcelona. Posteriorment, va cursar un Màster en Direcció i Gestió financera a la Universitat Oberta de Catalunya, on actualment està cursant el grau de Dret. Té els Certificats CEFA (Certified European Financial Analyst) i CIIA (Certified International Investment Analyst). Va començar la seva carrera professional a GVC Gaesco on, després de treballar en la Societat de Valors, es va incorporar el 2014 a la Gestora on exerceix tasques com a analista financer. A més, combina les tasques a la gestora amb les de docent al Centre d'Estudis Internacionals (CEI) realitzant classes sobre teoria fonamental d'anàlisi.

Pol Companys
Pol Companys. Gestor de GVC Gaesco Gestió.

Graduat en Administració i Direcció d’Empreses (ADE) per la Universitat de Lleida (UdL). Posteriorment, va cursar el Postgrau d’Analista Internacional de Mercats Financers a l’Institut d’Estudis Financers (IEF-Barcelona). Té els Certificats CEFA (Certified European Financial Analyst) i CIIA (Certified International Investment Analyst). Va començar la seva carrera professional el 2016 al department d’administració de IIC’s de GVC Gaesco Gestion, SGIIC. Al 2018, s’incorpora a l’equip de la Gestora com a Analista Financer.

Enric Amado
Enric Amado. Analista Quantitatiu.

Graduat en Matemàtiques per la Universitat Politècnica de Catalunya a Barcelona. Es va incorporar al departament de GVC Gaesco Gestió al 2018, formant part de l'equip quantitatiu de R+D de Retorn Absolut.

L’equip d’Administració d’IICs
L’equip d’Administració d’IICs

D'esquerra a dreta:

  • Joan Jover López-Rodo
  • Cristina Hernando Antón
  • Pol Companys Trilla
  • Eva Contreras Naharro
  • Sagar Quintana Olmo: Director Administración IICs 
  • Albert Pozo
  • Joan Masip
  • Margarita López Royo: Subdirectora Administración IICs