GVC Gaesco Oportunidad Empresas Inmobiliarias, FI

Descripció

Fons altament diversificat que inverteix en empreses cotitzades en borsa, a nivell mundial i sense límits geogràfics.

El Fons va destinat a 3 perfils de clients: els inversors en Renda Variable, els inversors en Immobles i els Rendistes.

Política d'inversió

El Fons intenta aprofitar les fases per les quals travessa el sector immobiliari a les diferents zones geogràfiques. Focalitza la inversió en aquells països el sector immobiliari dels quals es troba a la vall del cicle, amb perspectives de millora, o en fase alcista però intentant evitar els mercats sobreescalfats. En aquests moments, té una forta inversió a Alemanya i el Japó, i està pràcticament al marge de mercat espanyol.

Inverteix principalment en empreses de tipus patrimonialista, propietàries d'immobles de tota mena: residencial, pàrquings, oficines, centres comercials, residències per a la gent gran, residències d'estudiants, etc., i que perceben un lloguer pels mateixos.

S'analitza la fase immobiliària de cada zona, la rendibilitat per lloguer que obtenen les empreses, la taxa d'ocupació i la seva situació financera. Paral·lelament, es té en compte que la divisa la qual cotitza l’empresa seleccionada presenti un cert descompte respecte l'euro.

És un Fons apte per a inversors amb una certa mentalitat contrària, que inverteixen en un sector castigat per les diferents bombolles immobiliàries que s'han succeït als mercats en els últims anys. No obstant això, les oportunitats sorgeixen pel fet que la bombolla immobiliària no va ser global.

GVC Gaesco preveu un cicle favorable en els propers anys, ja que no només es produeix una millora en el cicle immobiliari d'aquests països sinó que, a més, algunes d'aquestes empreses cotitzen amb amplis descomptes fonamentals.

És apte per a tot tipus d'inversors, els que inverteixen en Renda Variable, els que inverteixen en immobles i els rendistes.

Detalls

Té liquiditat diària, en invertir en empreses cotitzades i no en immobles.

No hi ha penalització d'entrada ni de sortida.

El Fons permet a l'inversor obtenir unes rendes periòdiques del 4% anual.

Índex de Referència: STOXX Global 1800 Real State Eur Index, índex compost per 600 empreses large cap del sector immobiliari d'Europa, Amèrica i Àsia Pacífic.

 

Dades generals
Categoria Renda Variable Internacional
Perfil de Risc 5
S. Gestora GVC Gaesco Gestió, SGIIC, SA
E. Dipositària BNP Paribas Securities Services
D. Llançament 29/09/2011
V. Liquidatiu
Índex Ref. STOXX Global 1800 Real State Eur Index
Divisa EUR
ISIN ES0143628008
Bloomberg GVCGOEA SM
Liquiditat Diària
COD

Altres classes disponibles

Nom Classe ISIN Inversió Min. Valor Liq. Data DFI
GVC Gaesco Oportunitat Empreses Immobiliàries P ES0143628016 500.000 EUR
GVC Gaesco Oportunitat Empreses Immobiliàries I ES0143628024 1.000.000 € minorista i 1 € institucional
2